A LuXLash Xpress Pro Black Glue a leggyorsabb, 0,5 - 1mp-es ragasztója profi, gyors munkatempójú stylistoknak ajánlott. Azoknak, akik minden téren precízek, szinte 100%-osak az izolálás-applikálás pontosságának tekintetében, legyen szó klasszikus vagy volume-szettről.

 

A LuXLash Rapid Pro Black Glue egy 1-2 mp-es ragasztó, már gyakorlott pillásoknak fejlesztve. Szintén tökéletesen alkalmazható klasszikus vagy volume-szettekhez.

 

A LuXLash Strong Black Glue Developed lassabb kötésű, 2-3 mp-es ragasztója ajánlott kezdő, kevésbé gyakorlott vagy lassabb munkatempóhoz.

 

Ragasztó KISOKOS

- Bármely ragasztó használata előtt olvassuk el annak használati útmutatóját, ugyanis minden ragasztónak a használata más és más páratartalom és hőmérséklet mellett ideális.

-  Első használat előtt 1 percig rázzuk folyamatosan.

- Az első cseppet soha ne használjuk fel, mivel a csőrben megragadva elfáradhat az anyag.

- Mindig dolgozzunk kis cseppekkel, így egy teljes szett megépítésénél 2-4 cseppet használunk. Minden további cseppentésnél 20-30 mp „újrarázás” következzen.

- Ügyeljünk arra, hogy ha a kicseppentett ragasztónk már az üvegtégelyben nyúlik, vagy szétválik az elemeire, akkor ideje újat cseppentenünk.

- Érdemes ragasztóinkon megjelölni a felbontás dátumát, ugyanis a gyakori használat miatt ragasztónkba levegő kerül, így a polimerizáció már ott is elkezdődik. A ragasztó szavatossága innentől számolva 1-2 hónap. De ne aggódj, ha minden szettnél 2-4 cseppet használsz, akkor a ragasztód ennyi idő alatt el is fog fogyni.

- Beszáradás ellen használjuk a beszáradásgátló tűt.

- Bármilyen ragasztót is választunk, ügyeljünk annak tárolására: minden esetben hűvös, napfénytől és nedvességtől védett helyen, állítva tároljuk