Nem létezik olyan szempillaspirál a világon, amivel olyan hatást tudnál elérni, mint egy szálankénti épített műszempillával. A hatást akár 4-5 héten keresztül is eltarthat, ha megfelelően ápolod és követed a szempilla stylist-od tanácsait.

Későn ébredsz fel reggel? Nincs elég időd sminkelni? A műszempillák hatalmas előnye, hogy a felrakástól számítva készen vannak, tökéletesek, így nem igényelnek különösebb után kezelést, „kozmetikázást”, a mindennapi reggelekben. Fontos azonban megjegyezni, hogy a különböző külső hatások miatt, összeakadhatnak a szálai, így érdemes naponta átfésülni a szempillásunktól kapott pilla kefével.

Sokszor előfordult már, hogy elkenődött vagy nagyon nehezen tudtad lemosni a szempilláidon, illetve a szemkörnyéken festéket? 

Műszempillákkal ezek a problémák könnyedén elkerülhetőek, viszont itt is érdemes arra figyelni, hogy a felrakástól számítva 48 órán keresztül nem érheti víz. Utána viszont már semmi nem tarthat vissza, így a fürdők sem lesznek akadályok.

Nagyon kevés ember rendelkezik alapvetően mélyfekete dús szempillákkal, akiket nem áldottak meg és szeretnék hangsúlyozni a pilláikat, kénytelenek szempillaspirált használni mindennap. Viszont, ha műszempillát készíttetsz, pilláid mindig tökéletesen fognak állni.